Apollo Digital aanpak

Onboarding

Voordat we lanceren maken we eerst kennis met jouw bedrijf en de betrokken personen. Producten, diensten, Unique Selling Points en de doelen worden in deze meeting besproken.

We gaan dieper in op de te bereiken doelgroep en gaan na met welke marketing strategie kansen benutten.

Lancering marketing

Na de zorgvuldige onboarding zijn we klaar om te lanceren. Eerst wordt de marketing raket voorbereid door persona uit te werken en eventueel de customer journey in kaart te brengen. 

De gekozen route wordt uitgestippeld en de accounts van deze kanalen voor het online adverteren worden opgezet. Statistieken worden geanalyseerd en wanneer deze er nog niet zijn geïnstalleerd. Zo wordt ook de website geïntegreerd met de platforms t.b.v. remarketing.

Bij het aanmaken van advertentieaccounts ben jij als nieuwe klant nodig. Dit t.b.v. het toegang geven tot deze accounts, statistieken en de website.

De software voor B2B e-mail marketing leveren wij zelf en hier hoeft je dus geen tijd aan te besteden.

Wanneer er gekozen is voor zoekmachine optimalisatie (SEO) zit de meeste tijd van de lancering in het schrijven van de SEO geoptimaliseerde content.

We zijn klaar om te lanceren!

Marketing reis

Content wordt geschreven terwijl het persona naast ons ligt als kaart. Zo ontstaat er content die relevant is voor jouw doelgroep of de doelgroep die getest gaat worden.

De reis wordt zorgvuldig gemonitord door het nagaan van de statistieken om te zien wat te campagnes doen en snel bij te kunnen sturen.

Maandelijks krijg je rapportage van de reis met de resultaten en organiseren we de meeting om deze resultaten te bespreken aan de hand van het marketing dashboard.